Tuesday, May 19, 2009

Jom Makan Pizza Hut




sabtu lepas sibuk kuar Jln TAR cari brg utk buat brg hantaran cousin...kul 9 dah kuar hantar alya lagi ker nurseri...takutlah nak bawak skg nie mcm virus ader...lagipun panas....nak cari brg lagi...we all gielah Plaza GM konon2nya aderlah brg kahwin kat situ..takder rupernya...dahlah kena tawaf 2 kali nak masuk ke lorong yg betul...n buat penat jer naik sampai tingkat 7....terus lah gie jln tar...park kat Semua House...pergi SayangKu..beli bakul,reben..bunga tak byk..then gie lah depan Mydin beli bunga...ala2 purple gitu...

Then masuk kedai Reben ....feenaz beli brg nak buat Potpuri...nantikanlah hasilnya with others gubahan....penatnya....my mom balik ari tue jugak coz my sis kan masih dlm pantang lagi...sian plak tinggal kat rumah sorang2 with my bro......

mlmnya penat punya pasal malas nak masak asben ajak kuar mkn kat JJ Balakong....mkn pizza hut....

1 comment:

psycheupp said...

lama nya tak makan pizza.... jemput laa ke blog saya juga!