Thursday, February 12, 2015

PARIS with LOVE

nak update citer pynaz ke KOTA CINTA a.k.a PARIS...
Tahun lepas, pynaz attend meeting di Paris bulan Sept n bulan Nov. Rezki...rezki...
yg first trip tue mmg tak sempat langsung melawat kawasan...kerja meeting...meeting..meeting...last day baru lah dpt nak gie tgk Eiffiel Tower,tuepun dpt tgk mlm..huhuhuhuhuhuhu..takpelah,janji dpt pijak kaki ke sana.

Tapi saper sangka,bos suh pergi meeting lagi di sana bulan Nov.siap ckp ngan boss'takpe ker saya pergi lagi nie,kang org lain kata apa"...boss kater pynaz yg layak pergi...ahakksss ambik ko..alhamdullilah..bos percaya kat kita...jom kita pergilah sekali lagi...kali nie ada masa melawat kawasan..so..kita tgk gambar jerlah yer..canteq pemandangan kota paris masa nie..sebab tgh persiapan menyambut krimas...n sejuk sesangat time nie..
seronok dpt tgk 'dia'waktu siang

one of the park near my hotel ,called piere jardin..sound like that


sebenarnya pelbagai angle cuba tangkap gambar, nak bagi nampak puncak 'dia'..complete pic ..


luv the view...

i'm here now,wheres everbody took pic at here...

the factory Outlet, La valle Village..kali nie cuci mata,temankan kawan..last trip dah cuci semua...ahahhahaha

we had dinner cruzeee

beside each other..

merenung luar jendela...area tpt meeting...



area champs elysee...meriah sungguh tpt nie..mcm mcm ada.

nutella dia mmg superb sedap...


jom singgah butik ini...ahakkkksss

Paris Kota Cinta...


No comments: